Vrede en kracht nemen toe.

Vrede en kracht nemen toe.

Nieuwsbrief van 11/10/2023

Vrede en kracht groeien alsmaar meer in en door de Net van Licht bijeenkomsten die nu over de hele wereld plaatsvinden. Op 9 september, direct na de Bijeenkomst in Duitsland, maakten we een diepe verbinding in het landelijk gelegen Geetbets, België. Ons werk met het Net van Licht op die vredige plek stelde de waterwegen van de Lage Landen in staat om meer licht te dragen, waardoor energie werd vrijgemaakt om door alle watersystemen in Europa te stromen en van daaruit door de hele wereld.

Deze Bijeenkomst kon verder bouwen op het vergevingswerk dat de week ervoor in Duitsland gedaan werd, maar het werk in de Lage Landen had een ander doel. In Geetbets waren we niet belast met de schaamte en schuld waar onze Duitse zusters en broeders zo dapper mee omgingen, en dus konden we in België nog verder gaan: vergeving uitzenden over de hele wereld.

Een begeleidster van Net van Licht in Nederland schreef ons deze week: “Een vrouw hier vroeg zich af wat het doel van het werk in België was geweest, omdat wat daar gebeurde niet zo heftig was als in Duitsland.” De Net van Licht begeleidster herinnerde haar er aan: “Vergeving is belangrijk voor ons allemaal, en het is er om zijn werk te doen in de hele wereld. De Net van Licht bijeenkomsten bouwen op elkaar voort,” legde ze uit. “Ze ondersteunen elkaar zodat er steeds groter werk gedaan kan worden. Vergeving heeft een rimpeleffect, en we willen dat nooit laten uitdoven, maar het door laten gaan – laten groeien, van Bijeenkomst tot Bijeenkomst.”

We waren in staat om nog meer vergevingswerk te doen tijdens de Bijeenkomst in ‘Ghost Ranch’ in New Mexico van 28 september tot 1 oktober, waar we werkten met het Hawaiiaanse Ho’oponopono gebed. We konden op dit niveau werken vanwege de gigantische sprong tot vergeving die plaatsvond in Duitsland en omdat de vibratie van de waterwegen in Europa en over de hele wereld was gestegen naar een hogere frequentie, vanwege het werk in België. In New Mexico werkten we met onze familielijnen, met de voorouders van het land van Amerika, en in het bijzonder met het inheemse Amerikaanse volk, de oorspronkelijke hoeders van het westelijk halfrond.

Een paar dagen na de bijeenkomst in New Mexico, deed een Net van Licht bijeenkomst in Wales ook vergevingswerk, door het Ho’oponopono gebed vanaf de Britse eilanden uit te zenden naar alle voormalige Britse koloniën. “Het spijt ons, vergeef ons alsjeblieft, we houden van je, dank je.” En afgelopen weekend vond er nog een Net van Licht bijeenkomst plaats op de top van een berg in de Zwitserse Alpen, waarbij het Net van Licht daar werd verankerd en licht over de hele wereld werd verspreid.

Zoals je kunt zien, we blijven doorgaan. Het werk gaat door…en door….en door.

Veel goedheid stroomt nu door de Aarde. Deze goedheid zegent en brengt ons en Moeder Aarde tot rust in deze tijden van verwarring, strijd en horror. Doe alsjeblieft met ons mee met het chanten van de Ho’oponopono om jezelf te vergeven, om anderen te vergeven en om de Aarde zelf te helpen. Vergeving is het medicijn voor de tijden waarin we leven. We hebben een helende rol te spelen in het grote drama dat zich nu afspeelt.

“Het spijt ons. Vergeef ons alsjeblieft. We houden van jullie. Dank jullie wel.”

Sharon en het Net van Licht team

                          “Hier hoor je Lillija van Litouwen het Hawaiiaanse Ho’oponopono zingen.”


 

Op deze Ghost Ranch Bijeenkomst zong de groep samen een prachtige vertolking van het Net van Licht lied.

Hier vind je het volledige Net van Licht lied

 


Indien je ‘Meer’ wilt, ben je welkom bij de volgende diverse initiatieven:

Wekelijkse conferentiegesprekken: klik hier

Maandelijkse evenementen:

* Online Teachings op het Net van Licht: elke eerste zondag van de maand via youtube klik hier voor meer informatie.

* Wereldwijde Net van Licht Zoom bijeenkomsten:

Enkele maanden geleden vroegen de Grootmoeders ons om wereldwijd bijeenkomsten te starten via Zoom. Alle bijeenkomsten van deze “Global Net van Licht Zoom” staan open voor iedereen die de roep voelt om “meer te zijn”. We ontmoeten elkaar elke 4e dinsdag van de maand om 21:00uur. Deze bijeenkomsten zijn in het Engels, maar we zullen ons in kleinere groepen opsplitsen om te delen, wat je in je moedertaal kunt doen als je dat liever doet.

Om uitnodigingen voor deze Global Zoom bijeenkomsten te ontvangen, neem je contact op met een Baken-gastvrouw in jouw omgeving, zij kan je dan toevoegen aan haar mailinglijst voor deze maandelijkse zooms.

We vermelden ALLE groepsbijeenkomsten op de website en de meeste zijn ‘live’. Stuur een e-mail naar de Baken-gastvrouw voor meer informatie, klik hier om een groep in jouw omgeving te vinden.

Er zijn ook verschillende Online Zoom-bijeenkomsten waaraan je kunt deelnemen. Klik hier voor een lijst en stuur een e-mail naar de Baken-gastvrouw.

Mocht je geen antwoord krijgen op je e-mail, neem dan hier contact met ons op.