Jullie zijn onze handen en harten op aarde. Twijfel hier nooit aan!

Jullie zijn onze handen en harten op aarde. Twijfel hier nooit aan!

Boodschap van de Grote Raad van de Grootmoeders van 28/2/2023

“Er gebeurt nu zoveel,” zeiden de Grootmoeders, en toen ik ze hoorde, keek ik op, me afvragend wat ze bedoelden. “Het Net van Licht verdiept zich,” legden ze uit, “het is nu in staat om steeds meer ruimte op jullie planeet te vullen. Het is in staat om de Aarde, Haar volk en de hele schepping te ondersteunen. Het Licht neemt nu toe,” zeiden ze, “en jullie maken deel uit van deze groei. Vele jaren geleden, toen jullie voor het eerst met ons begonnen te werken, was het voor jullie niet zo gemakkelijk om licht te dragen, te vergroten en uit te zenden als nu. Dat komt omdat de doordringende kracht van het Net van Licht elke dag toeneemt.” De Grootmoeders gingen toen weer staan en leken mij en iedereen die bij dit werk betrokken is te bestuderen. “Wij danken jullie voor jullie gestage toewijding aan dit werk.”

“Verwacht dat je nu meer optilling zult voelen,” zeiden ze, “meer geluk en vreugde. Het komt eraan. Het is in gang gezet,” legden ze uit, “want elke keer dat je aan het Net van Licht denkt, werp je automatisch meer schittering over de Aarde.”

“Onthoud dit nu,” zeiden ze, “en laat, terwijl je je dit herinnert, je angsten los. Ontspan je en laat ons door je heen werken. Alles wat je op dit moment hoeft te doen is, je verbinding met ons of een andere vorm van het Goddelijke waar je van houdt te herinneren, het Net van Licht aan te roepen en dan te observeren wat er gebeurt. En dat is het! Telkens wanneer je je zo openstelt om te ontvangen,” legden ze uit, “kunnen we meer licht door je heen sturen. En dat zullen we ook doen!” lachten ze. “We zullen de atmosfeer van de Aarde overspoelen met allerlei goeds en goedheid. Ontvang!” drongen ze aan. “Wees de Goddelijke Ankers waarvoor jullie geboren zijn. Ontvang!”

“We zullen nu liefde, licht en vrede uitstorten in Turkije, Syrië en het Midden-Oosten. Dat doen we al,” verzekerden ze me. “We zijn ook bezig Oekraïne, Rusland en Oost-Europa in licht te hullen. We houden heel Afrika in onze omhelzing. We troosten en helen de Aarde overal waar ze verwond is door het afwijkende gedrag van de mens. We houden Ohio nu vast,” zeiden ze, “en elke keer dat je aan de plaatsen op jouw planeet denkt die lijden en het Net van Licht aanroept, zijn we in staat nog meer te doen. Wanneer jullie dit doen, zijn Wij in staat meer te geven.”

“Het bereik van liefde en licht is groot,” verklaarden de Grootmoeders, “en jullie bereidheid om het Net van Licht vast te houden, maakt het mogelijk dit bereik te vergroten. Jullie zijn partners met ons. Jullie zijn onze handen en harten op Aarde. Twijfel hier nooit aan,” zeiden ze, terwijl ze hun hoofd schudden om er zeker van te zijn dat ik begreep wat ze zeiden. “We doen dit werk samen. En jij,” ze pauzeerden terwijl ze hun armen om mij/ons heen sloegen, “jij bent hiervoor geboren, precies hiervoor.”

“We zullen samen nog meer doen,” zeiden ze, terwijl ze knikten om me te verzekeren dat er nog meer komt. “Er is nog meer te doen, en terwijl we dat doen, zal een steeds grotere vreugde jou ten deel vallen,” glimlachten ze. “Samen zullen we deze vreugde over jullie planeet verspreiden.”


Je zou je kunnen afvragen: “Wat kan ik doen?”

Hier zijn enkele suggesties van het Net van Licht team.

– De komende drie maanden gaan groepen mensen in Turkije op maandag om 18:00 onze tijd het Net van Licht uitwerpen. Zij werken met het Net om iedereen te steunen die lijdt onder de aanhoudende aardbevingen in Turkije, Syrië en aangrenzende gebieden. Gelieve mee te omvatten en ondersteunen terwijl we elke maandag met hen Net van Licht uitwerpen en versterken.

– Vergroot het bereik van het  Oost-Europese Net van Licht Ondersteuningsteam. Om te weten te komen hoe je dit werk in Oekraïne, Rusland en Oost-Europa kunt helpen ondersteunen, contacteer catherineheld@comcast.net

– Breng deze week op een eenvoudige manier ‘handen aan het werk, harten naar God’ in de praktijk. Geef zodat je meer kunt ontvangen, en zodat onze geliefde Aarde ook meer kan ontvangen. Steun de Lichtfamilie op een manier waartoe jij je aangetrokken voelt en versterk de kracht van het Net van Licht door je eigen hart te openen. Als er meer naar jou stroomt, zal er meer naar alle wezens stromen, en samen kunnen we de stroom van liefde en licht in beweging houden.

Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn
Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn
Moge iedereen in alle werelden gelukkig zijn