18 Januari 2021 – 🙏Doe dit in het belang van de Verenigde Staten van Amerika en voor de wereld.🙏

18 Januari 2021 – 🙏Doe dit in het belang van de Verenigde Staten van Amerika en voor de wereld.🙏

Doe dit in het belang van de Verenigde Staten van Amerika en voor de wereld.

____________
 

“Verhef je hart naar ons. Wij zullen het vullen met Licht, en opgevuld houden. Nu is de tijd om een stap naar voren te zetten en je schoonheid/kracht te laten zien. Houd je niet in. We vragen je dit te doen voor je eigen geluk, en in het belang voor de Verenigde Staten van Amerika en de wereld.  De duisternis  en degenen die in het duister spelen  proberen het licht op aarde te doven.

“Sta stevig en veranker het licht precies op de plek waar je  staat.  Roep ons op of iedere andere vorm van het Goddelijke waar je van houdt  en vraag het Net van Licht dat alles wat leeft verbind, door je heen te stromen en zich te verankeren in Moeder Aarde. Wacht dan tot je voelt dat het gedaan is. Zeg “Ja” tegen het Licht. Zorg voor een thuis basis voor het Licht. Jij bent het Aardse anker voor Licht , dus wees wat je geboren bent om te zijn.
Nu is de tijd.

“Vanaf deze stevig verankerde plaats zal je hart anderen aanroepen, velen wakker makend voor wie ze werkelijk zijn. Weet de waarheid hiervan en observeer het terwijl het gebeurt. Wanneer je op deze manier licht verankert, zend je automatisch licht uit, en word je een knooppunt, deel van het Weefsel van Bestaan van het Universum. Je bevestigt je plaats in het Net van Licht dat hier is om de aarde stabiel te houden tijdens deze erg onstabiele tijden.
Doe het.

“Terwijl je zo in je kracht staat, roep je de heilige plaatsen van de aarde aan – Uluru, Shasta, Machu Picchu. Sedona, Chartres, de Zwarte Heuvels en duizenden meer. Bevestig je link met elk van hen, je link met alle heilige wezens en met je familie van licht, diegenen die vandaag leven en diegenen die niet langer een fysieke vorm hebben. Deze Familie van Licht is onmetelijk en staat klaar om samen met jou
het licht te verankeren.
 
“We vragen je om de komende week elke dag zo te werken. Stralen en uitzenden van licht om de terroristen tegen te gaan die momenteel in het duister gevangen zitten en vernietiging zoeken. Je standvastigheid en je uitstraling zal zelfs sommige van deze zielen die zo de weg kwijt zijn, thuis naar het licht roepen. We zullen je bijstaan terwijl je dit werk doet.” zeiden de Grootmoeders “je omarmen en vasthouden. We houden van je dus we zullen je nooit verlaten. Je bent één van ons. Je kunt niet buiten ons bereik komen.
 
“Wees een Anker van Licht op aarde , standvastig en schitterend als de sterren boven je.”
 
 
– De Grote Raad van Grootmoeders –