Nieuwsbrief 10/01/2020 Reserveer de datum van 25 januari 2020 om te werken met de bomen!

Nieuwsbrief 10/01/2020 Reserveer de datum van 25 januari 2020 om te werken met de bomen!
Reserveer de datum van 25 januari 2020 om te werken met de bomen!

 
Lieve allemaal,
In de laatste nieuwsflits vroegen de Grootmoeders ons om te werken met de spirits van de natuur, te beginnen met het werken met de bomen en natuurlijk geven we gehoor aan die oproep! Het resoneert met velen van ons. De reacties op deze laatste nieuwsflits zijn overweldigend en dat vinden we geweldig!
 
Dit is wat de Grootmoeders zeggen:
Het is tijd om de spirits van de natuur te leren kennen en je te verbinden met het rijk van de elementen. Om jullie planeet van verwoesting te redden en haar te doen terugkeren naar balans, moet deze verbinding tot stand gebracht worden”, zeiden de Grootmoeders, “en je bent hier om dat te doen. Begin met het werken met de bomen,” zeiden ze. Bomen verbinden zich met elkaar door het netwerk van zwamvlokken in hun wortels, een communicatie-snelweg. De Moeder Bomen van de oerbossen zijn hier meesters in,” zeiden ze “en ook al zijn er maar een paar van hen over, door deze paar bomen, kunnen anderen leren. Het grote netwerk van bomen-communicatie dat ooit over de gehele aarde bestond, kan opnieuw geactiveerd worden.”
 
“Het Net van Licht is zelfs nog krachtiger dan je denkt dat het is. Haar bereik is enorm, en wanneer je met haar werkt, zul je in staat zijn het te verbinden met het netwerk van zwamvlokken van het plantenrijk. Het daadwerkelijke communicatie-werk zal gedaan worden door de bomen,” zeiden de Grootmoeders, “maar menselijke wezens zijn nodig om de bomen met het Net van Licht te verbinden.”
 
“Elke keer dat je met het Net van Licht werkt, denk dan aan de oeroude bomen, de grote Moeder Bomen. Werp dan, in een ceremonie, meditatie, lied, of op welke manier dan ook, het Net van Licht uit naar deze archetypische bomen en vraag hen om het licht nogmaals te verankeren. Vraag hen om via hun wortels stralend licht uit te zenden en alles wat leeft te zegenen. Weet dat het raster voor dit werk nog steeds aanwezig is in de Aarde,” zeiden de Grootmoeders, “wat we jullie vragen doen, is te doen. Neem ons verzoek serieus alsjeblieft, “ zeiden ze. “Ga nu aan de slag en meer informatie volgt later.”

 
Dit is wat we gezamenlijk zullen doen:
De eerste stap is dat we met de spirits van de natuur zullen werken (te beginnen met de bomen) tijdens alle Gatherings (Bijeenkomsten) in 2020, te beginnen met die in Laguna Woods op 25 januari 2020.
Iedereen is uitgenodigd om op die datum af te stemmen en met de bomen in je eigen omgeving te werken, zelf of samen met je lokale Grootmoedersgroep of met anderen die willen meedoen.
Op deze manier vergroten we het effect van wat we doen enorm. Als we met het Net van Licht werken, is er geen beperking van tijd of plaats, dus je kunt dit werk op elk moment doen.  EN om de kracht van het Net van Licht te vergroten, kun je denken aan alle lieve vrouwen en mannen van over de hele wereld die met ons samenwerken. Mensen van over de hele wereld verbinden zich met ons: uit New York, Nederland, Australië, Brazilië, Zwitserland, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Michigan, Litouwen, Ohio, Californië, Canada, Noorwegen, Frankrijk, Zweden, India, België, Hawaii ……. 
 
Dus voor Europa, stem alsjeblieft af op 25 januari om 14.00u
In de VS om 10.00u Pacific Time, in Australië 10.00u Australian Eastern time. 
 
Hier vind je een paar optionele richtlijnen en suggesties: 

  1. Ga naar buiten en zoek een plek met oude bomen of een specifieke oude boom. Als je wilt, kun je het Net van Licht lied zingen of Humbly terwijl je naar de bomen toe loopt. Je vindt het lied Humbly hier en Net of Light songs hier.
  2. Bedank de bomen dat ze er zijn, dat ze ons als mensheid van zuurstof voorzien, dat ze zich met elkaar verbinden en zorgdragen voor moeder Aarde.
  3. Vertel ze dat we weten dat ze in staat zijn, verdergaand dan wij kunnen begrijpen, de natuur te herstellen en Moeder Aarde naar weer gezond zijn kunnen begeleiden. Vertel hen dat we hier zijn om te helpen door het Net van Licht uit te werpen naar hen, naar hun wortelsysteem, zodat zij zich met elkaar kunnen verbinden om zo de gaten te dichten in hun veld van Licht dat hen allemaal verbindt.
  4. Spreek of zing Ho’oponopono tot hen: I am sorry, please forgive me, I love you, thank you. Het spijt me, vergeef me alsjeblieft, ik houd van je, dank je.
  5. Mediteer met het Net van Licht, verbind je vanuit je hart met het Net en werp dan het Net uit naar de bomen, om hen zo te helpenzich met elkaar te verbinden door hun wortelsysteem.
  6. Doe een ceremonie met zang, gebed, water om de bomen te eren.
  7. Ter inspiratie: kijk deze video: How trees talk to each other  of één van de velen die er op internet te vinden zijn over dit onderwerp. En kijk of je een lijst van oude bomen in je buurt kunt vinden op the monumental trees website

 
En laat ons weten wat er gebeurd is terwijl je dit deed! We vinden het fijn om van je te horen. Je kunt ons een email sturen of iets op Facebook plaatsen of je ervaringen met elkaar delen in je lokale whatsappgroepen.
 
Met veel dank,
Het Net of Light team.